ART I DISSENY

Col·leccions

Espai dedicat a la diversitat d’estils i dissenys que treballem en la actualitat.

TRADICIÓ DE FUTUR

Nous dissenys

Recull de nous dissenys originals de peces realitzats en col·laboració amb arquitectes, interioristes i dissenyadors.

DETALLS AMB HISTÒRIA

Reproduccions a escala

Com a fabricants, fem peces personalitzades segons demanda per a regals d’empresa o souvenirs de qualitat, seguint els mateixos processos de fabricació artesanal de les peces originals.

FLOR DE BARCELONA

L’origen del panot “Flor de Barcelona” és el paviment del vestíbul de la Casa Ametller (1900), al Passeig de Gràcia de Barcelona. L’any 1970 l’Ajuntament de Barcelona comença a utilitzar-la per pavimentar les voreres de la Ciutat Comptal.

Actualment milions de Flors cobreixen les voreres de la ciutat. L’any 2015, el nostre taller rep l’encàrrec de produir les reproduccions, de l’empresa Reqrea Qualitat, que les comercialitza en exclusiva.

titol-coleccio-teatre-kursaal-manresa-mosaicsmarti

TEATRE KURSAAL

L’any 2007, en ocasió de la recuperació del Teatre Kursaal de Manresa, Mosaics Marti rep l’encàrrec de produir les peces de mosaic amb l’estrella de sis punts del pati i per fer-les s’utilitza el mateix motlle que el taller havia utilitzat per produir-les en la construcció del teatre, inaugurat l’any 1927.

La peça que teniu a les vostres mans està produïda amb un motlle que reprodueix la peça original a una escala de 1:2,2 amb el mateix procés artesanal, igual que fa mes de 100 anys. La primera edició es va fer l’any 2017, en motiu de la celebració dels 10 anys de la recuperació del teatre.

titol-coleccio-fundacio-althaia-mosaicsmarti

FUNDACIÓ ALTHAIA

Rajola dissenyada l’any 2017 conjuntament amb Althaia – Xarxa Assistencial Universitària de Manresa, com a obsequi exclusiu per a t@ts els professionals que es jubilen en reconeixement a la seva trajectòria professional i vinculació a la Institució.

COLECCIÓ PETIT GAUDI

El paviment més emblemàtic d’Antoni Gaudí reconvertit en un petit obsequi, artesanal, exclusiu i únic. Tenir un Petit o un Clàssic Gaudí és com tenir una peça original del modernisme barceloní.

Origen i originalitat van de la mà en aquest projecte conjunt de Mosaics Martí amb @uniciconic, apassionats pel modernisme i pels petits detalls. Aquesta col·laboració ens permet oferir aquestes reproduccions com a un regal personalitzat per a empreses i institucions al Petit Gaudí Eixample: l’espai d’artesania més petit de Barcelona, al carrer Aragó 301 de Barcelona, entre Roger de Llúria i Bruc. També online a petitgaudieixample.com

Recull d’espais originals

LLOCS AMB PERSONALITAT

Col·laboracions especials

La Salle Arquitectura

FORMULARI

Contacta’ns ara!