MOSAICS MARTÍ

Els nostres dissenys

Peces especials

La nostra experiència en projectes de rehabilitació i restauració ens permet una capacitat de produir peces molt especials. Disposem de la col·laboració d’artesans per a la realització de motlles en molt diversos materials, que ens permeten reproduir qualsevol peça. Des d’un format personalitzat a un sòcol noucentista.

Necessites PECES ESPECIALS? Parlem-ne!

Formats

Els motlles són l’eina bàsica per la producció dels mosaics hidràulics. Són les eines que ens permeten produir els diferents formats que poden tenir els mosaics. Disposem de més de 100 models de motlles diferents i en produïm de nous, tant per a nous projectes com per la recuperació d’antics formats.

Necessites veure tots els FORMATS? T’enviem un PDF!

Models

La nostra col·lecció presenta des dels models més antics dels inicis del taller el 1913, fins a tots els models creats al llarg de més de cent anys de producció dels mosaics hidràulics. En l’actualitat oferim quasi un miler de dissenys de mosaics hidràulics. Estem preparats per la creació de nous models, tant sigui per nous dissenys, com per la reproducció d’antics models.

Necessites veure tots els MODELS? T’enviem un PDF!
seccio-colors-mosaicsmarti

Colors

El color és vida. Els pigments naturals ens permeten oferir una carta heterogènia de colors, que després barrejarem en les peces de mosaic per crear el resultat que busca el nostre client. Actualment oferim 27 colors estàndards, però la nostra carta de colors està en constant actualització per adaptar-nos a les necessitats dels nous dissenys.

Necessites veure tots els COLORS? T’enviem un PDF!
FORMULARI

Contacta’ns ara!