NEWSLETTER Nº1 – 26/10/2021

Mosaics Martí: Innovació, Disseny i Originalitat des de 1913

L’Albert Martí, CEO de Mosaics Martí, ens presenta el contingut de la nova web de mosaicsmarti.com i els últimes col·leccions que han vist la llum aquest 2020: Etnia, Petit Gaudí i Liberty.

Col·lecció Etnia by laSelva studioFINALISTA BEST OF THE YEAR  2020 de la prestigiosa revista INTERIOR DESIGN de Nova York.

Coneix aquí la Col·lecció “Etnia”

La col·lecció Petit Gaudí, Un obsequi en edició limitada, treballat artesanalment per transmetre valors d’identitat, qualitat i integritat. Per a tu o per a la teva empresa.

Preus especials per a EMPRESES

La col·laboració entre Mosaics Martí i l’arquitecte Gal Hart se centra en els fonaments de la llibertat. Quan la tradició es troba amb la innovació, el resultat és infinit de possibilitats d’integració entre art, espai i vida.

Veure Catàleg online “Liberty”

A més, et pot interessar:

ART I DISSENY
Espai dedicat a la diversitat d’estils i dissenys que treballem en la actualitat.
VISITA LA PÀGINA

TRADICIÓ DE FUTUR
Recull de nous dissenys originals de peces realitzats en col·laboració amb arquitectes, interioristes i dissenyadors.
VISITA LA PÀGINA

REPRODUCCIONS A ESCALA
Com a fabricants, fem peces personalitzades per a regals d’empresa de qualitat, seguint els mateixos processos de fabricació artesanal de les peces originals.
VISITA LA PÀGINA

VISITES GUIADES
Una visita imprescindible, de la mà de l’Albert Martí, per a tots aquells amants de l’art, del disseny, del turisme industrial i artesanal.
SOL·LICITA UNA VISITA

SORTEIG PETIT GAUDÍ
Si tens un compte d’Instagram, apunta’t al Sorteig PIM PAM de la Col·lecció Petit Gaudí. Tens fins a l’1 de novembre per participar. Molta sort!!
PARTICIPA AQUÍ!

OFERTES EN ESTOC
Accedeix directament a la nostra botiga i tria el que més t’agradi dels nostres models de 20 x 20 cm o de 25 x 25 cm.
VISITA ARA LA BOTIGA