NEWSLETTER Nº3 – 22/9/2021

LIBERTY: La fusió entre dues artesanies

Inspirat en múltiples cultures i disciplines, amb l’ambició de convertir qualsevol espai en una obra d’art. L’estil Liberty és ric amb ornaments i colors, la vida natural i un gran èmfasi en les flors.

Veure catàleg

La rajola trencadís

La col·laboració entre l’estudi Mosaics Martí i l’arquitecte Gal Hart se centra en els fonaments de la llibertat. Quan la tradició es troba amb la innovació, el resultat són infinites possibilitats d’integració entre art, espai i vida.

Contacta amb nosaltres

A més, et pot interessar:

Formats i colors

Los colores y las medidas de los Mosaicos son una oportunidad para el diseño de los pavimentos de mosaico hidráulico. En Mosaics Marti, disponemos de cerca de un millar de trepas y muchos formatos disponibles, entre bases, zócalos y piezas especiales.

Los cuadrados, rectángulos, triángulos, hexágonos, octógonos, están presentes en nuestra colección, combinables todos ellos con nuestra amplia carta de colores..

VISITA LA PÀGINA

Peces especials

La nostra experiència en projectes de rehabilitació i restauració ens permet una capacitat de produir peces molt especials. Disposem de la col·laboració d’artesans per a la realització de motlles en molt diversos materials, que ens permeten reproduir qualsevol peça. Des d’un format personalitzat a un sòcol noucentista.

VISITA LA PÀGINA

Exposició Liberty a MUTUO 13/01/2022

Exposició individual de l’arquitecte i mosaista Gal Hart.

La combinació de les rajoles hidràuliques i el trencadís, dues artesanies unides per a crear la metamorfosi de la rajola tradicional en la nova rajola de trencadís, que convida a revelar la història mentre es mou en l’espai. Un espai amb moviment és un espai amb vida.

VISITA LA PÀGINA

Petit Gaudí

El Petit Gaudí és com tenir a les teves mans una peça original del modernisme barceloní però també un tros de la història de Barcelona, la de Gaudí, la nostra i la de tots els que ens importen les “coses” petites.

VISITA LA BOTIGA ONLINE